Az élet butasága és hiábavalósága

Mi történik akkor, ha Aaron Springer, a Spongyabob, a Dexter Laboratóriuma, Billy és Mandy kalandjai a kaszással és a Samurai Jack sorozatok sztori- és forgatókönyvírója valamint segédanimátora összefog Genndy Tartakovskyval? (Aki esetleg őt nem ismertné, -bár kétlem, hogy lenne ilyen-  azoknak mondom, hogy ő a  2 Stupid dogs, a Dexter Laboratóriuma, a Pindur pandúrok, a Samurai Jack és a 2003-as Star Wars Clone Wars szerzője, rendezője, rajzolója, animátora, forgatókönyvírója és producere.)

 

Szóval ha ők összefognak, egy dolog biztos nem lesz: Unalom. És hogy mi lesz? Lesz egy rajzfilm, ami ütős, vicces,  nagy valószínűséggel írtózatosan beteg, és a Cartoon Network fogja leadni.

2006-ban össze is álltak. Megalkották a Korgoth of Barbaria nevű sorozat pilotját. (videót lásd lejjebb)

A sorozat arról szólt, hogy van Korgoth a HŐS, aki a modern társadalmunk bukása után kialakult Barbariában küzd a maga egyszerű módján a rossz ellen. (És néha a jó ellen is.)

Rajzfilm lett? Rajzfilm lett.

Ütős is lett? Ütős is lett.

Vicces is? A maga módján.

Beteg? rettentően.

A Cartoon Network leadta? Na itt jött a bibi. A hivatalos indoklás szerint sok a vér, az erőszak, a szeksz, a gyilkolászás, amit nem enged a CN profilja.

A szerzők bepróbálkoztak több tvtársaságnál, senki nem látott benn fantáziát, majd megunták és felrakták a pilotot a Youtube-ra. A hivatalos álláspont szerint még mindig keresnek csatornát, de mind a mai napig nem találtak. Úgyhogy maradt a pilot, 3 részben a tecsőn, az első részét megosztom veletek.

Nekem nagyon tetszik, sajnálom, hogy nem lett belőle sorozat.