Gyászhír rovat

 Mély fájdalommal tudatjuk a sportot nézni szeretőkkel, hogy Egri Viktor után Szántó Dávid is elhagyja a Magyar Televízió Sportszerkesztőségét.

Így az utolsó hallgatható és néha még értelmeseket is mondó riporterek is távoznak a köztévé stábjából, ezzel a kevés valamirevaló közvetítés eddig sem az eget verdeső színvonalát sikerült még beljebb tuszkolni a béka segge alá.

Megmaradnak nekünk az olyan nagy kedvencek, mint a mezeydani, aki még egy Honvéd-Vasas meccsen is azért sír, mert a magyarok ellen fújnak a bírók, és a Somos Brothers, akikről mindent elmond, hogy az egyetlen egyéni vonásuk, hogy a vezetéknevük visszafele olvasva is ugyanazt jelenti. És persze nem utolsó sorban a bölcs vezér Schulek Csaba, aki nyilvánvalóan HIHETETLEN tehetsége okán lett főszerkesztője ennek a rettenthetetlen armadának és véletlenül sem azért üldözte el a két távozót, mert azok elhomályosították az Ő kétségtelenül szupernovaként csillogó tálentumát és esetleg valami egyéniségféle mutatkozott bennük. Ami a megmaradókról még véletlenül sem mondható el.

Így legalább biztosan egyenletes lesz a színvonal, még ha szar is.

Legyen nekik könnyű a kereskedelmi televíziózás.