Mi lesz veled klívlend és Apu kezdődik rovat

 Ez nem a Cav's holtszezonja volt. Miután elvesztette 23as fekete bőr-Kabátját, egy újabb hatalmas veszteséggel kell megküzdeniük a clevelandi fanatikusoknak. Dávid Kornél is elhagyja a csapatot és a Sunshoz szerződik. Hogy mi lesz ezután, és ki fog nagyobbnál nagyobb tehetségeket halászni a jövő kosárlabdázóinak feneketlen, de csak a szakavatott búvárok által átlátható tavából, az még nem ismert. A lovagok városában egyelőre próbálnak feleszmélni az újabb és újabb sokkból, bár egyes hírek szerint visszatér a korábbi legenda Shawn Kemp, miután kijön szeptember végén az elvonóból és vele szárnyalhat a csapat, mint a james előtti időszakban

LINK

 

És elkezdődött egy újabb szezon az új big3-vel, a kosárlabda új szentháromságával, akik megdöntik a Bulls 72-10-es csúcsát. Jah, meg jó lesz, ha a Van Gundeltakácsnak beleér a keze a bilibe. 

1 már megvan, bár lehet, hogy először a 9-et gyűjtik be, akkor jó úton haladnak.

Egyelőre egy big3 volt a parketten, ami igazából big4. Az afroamerikai nyugdíjas kosárlabdázók szövetségének elnöksége ugyanis lemosta a háromfrencsájzplélyertegycsapatbarakunkésaszisszükhogymiisbajnokokleszünkmintaboston csapatot.

Azért még ne rendeljük meg a 2011-es heat bajnokcsapat című naptárt.

LINK

LINK