Ilyen a kuruc virtus

Avagy Viktor, Isten ostora

Sok rosszat el lehet mondani erről a kormányról (is) <OFF Igen LEHET, mert itt sajtószabadság van! Üzenném annak a marék picsogó liberális hippinek, akik, mer' marhára ráér, meg mert elfogyott a fű óbégat már itt hetek óta. Egyébként, ha ilyen sok ráérő idejük van elmehetnének homokzsáknak Északkelet-Mo.-ra, akkor valami hasznuk is lenne. ON>, de azt nem lehet elvitatni tőlük, hogy tudják hogyan csattog a karikás ostor. Az már alap, hogy bármikor szemközth*gyozzuk az Únijót a jogszabályainkkal, had puffogjanak, azzal is kitellik egy-két sor a német lapokban. Azonban a legújabb húzás óriási volt. Kíváncsi Fáncsi lettem volna a tót atyafiak és egyéb baráti országok képviselőinek arcára, amikor belibbentek az ET-be ingyenkifliért és meglátták ezt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(A gyengébbek kedvéért: a Nagy-Magyarország képre gondolok, nem a kopaszodó palira- csak, hogy megteremtsük az esélyegyenlőséget.)

Én még aláefekteltem volna egy Beatrice-klasszikust is, csak úgy a miheztartás kedvéért. ("Ma már csak emlék, mikor még nem voltáál!") 

Be is f*stak egyből a kis galambocskáim, elővették (az egyébiránt beporosodni sohasem hagyott) jajmármegintezekacsúnyanácifasisztaantiszemitamagyaroknézdmicsináltak bakelitet és szaladtak is anyu szoknyájához. De már mindegy, pont itt szerva ott, egy-null ide, kettes a meccs.

Azért, hogy igazán telerakják az armani pantallót még ki lehetne egészíteni ezzel-azzal a kis montázst. Szalai Annamáriának üzenem, ha olvassa ezt a cikket, szóljon már a főnökeinek, hogy lenne egy-két huszárvágásnyi ötletem a további lélektani szőnyegbombázáshoz:

Mondjuk egy nagy karton bábú Habsburg Ottó mosolygó képével, amint a fején van a Szent Korona, alatta, egy "Visszatértem!" vagy "Újból összeállunk, mint az ABBA!" felirattal

Valamint illusztrációk a szlávokkal való első kellemes kis közös emlékünkről a fehérlovas sztoriról, emlékeztetve őket egy régi szerződésünkre. <OFF Egyébként nálunk továbbra is nagyon megy ez a nagy értékű ingatlanokat fehér lóért, vagy azzal egyenértékű értéktárgyért esetleg ennek megfelelő kp-ért való cserbere, csak most már az ügyészség kevéssé díjazza (Vö.: hunvald és a cimbik ismert jogesetei). ("Kár, hogy a régi jó dógokbó mára már nem maradt semmi") ON>

Esetleg, ha már fehér ló és történelem, akkor Horthy bevonulása a felvidékre, az is közös nosztalgiázásra adhat okot a jószomszédainkkal.

Ezeket gondoltam a történelmi-ismeretterjesztő rovatba, de lehetne sci-fi rovatot is indítani. Ide is vagy egy tippem:

A star wars ismert jelenetének egy rimékje, amikor is Darth Viktor levágja Szlota Jancsi Skywalker kezét és elhangzik a klasszikus mondat: "Én vagyok az apád!'

ez egy nagyon szép és szimbolikus videó lenne a közép-kelet európai népeket összekötő rokoni kapcsolat kihangsúlyozásáról. 

Ilyen és ehhez hasonló ötleteimet továbbra is szívesen állítom a kormány szolgálatába.

És már várom a következőt. Mármint a következő húzást, mert hogy lesz a biztos. (Ha másnem a lottószámokat húzzák minden szombaton.)

LINK