Same old story rovat

És a világ ismét megmenekült, hála pindúr Agnelliknek. Hála a jó Dio mio-nak az elnökasszony (tudom, hogy az andrea Digóniában nem csak női név, nem kell az oksító komment. Köszcsi.) előrehaladott tárgyalásokat folytat a MI CAPITANONKkal, biztosítva ezáltal a csapat elmúlt években is tapasztalható magas színvonalát és kiemelkedő eredményeit. (Nem akarom leírni, hogy mi legyen néki inkább előrehaladott állapotban.)

Azért jó, hogy különböző lüketónik igazolásában kifejtett mérhetetlen energiák befektetése mellett maradt idő hasonló szinvonalú erősítésekre is. Vagy csak én érzem úgy, hogy a jelenlegi csapatnak nem az a legnagyobb gondja, hogy lesz-e Ale jövőre, vagy nem?

Lassan már az öregfiúk bajnokságához is túlkoros lesz a banda. Bár lehet, hogy csak tudatosítani szeretné a mélyen tisztelt grémium, hogy az Öreg Hölgy becenév nem vicc.

Végezetül lenne egy átigazolási javaslatom: régi álmom válna valóra, ha zebramezben láthatnám a "f*szmutogató" tököli- Del Piero csatársort. Ezek ketten, ha kézből rughatnának az ötösről üres kapura, akkor sem lőnének gólt.

" Egy igazi lovag nem hagyja el a szíve hölgyét."


Előre hozott karácsony Trezcsi kollcsinak!