Hétfő esti áradat- Majd' elfelejtettem scene

 Avagy kis földrajzlecke scene.

Avagy powered by Skywalker Lajos scene.

A következő gyöngyszem saját gyűjtés eredménye, mégpedig Butuskapesti (ezért csak simán "lebutázni" manapság már nem illik) expedícióim egyikén sikerült kihalásznom a nagyváros fortyogó mocsarából.

Mondhatnám, igazi úri vadász-sztorit kerekítve a helyzetnek, ha nem az lenne a szitu, hogy csak úgy belebotlottam a lépcsőházban. (név és cím a szerkesztőségben, ha esetleg valaki szeretne személyesen is megismerkedni eme remek szerzőjével) 

Amint megláttam egyből éreztem, hogy nem akármire leltem. És ezt most megosztom a kedves Olvasóval is:

 

 

 

 

 

 

 

 

Azért, hogyha már esetleg netalántán, vagy csak úgy, főhősünk belefut egy egri (vagy Egry- egyes vélemények szerint a forrás egy családnévre utal, de ez az álláspont tudományosan nem bizonyított) kulcscsomóba és azt csak úgy "le-zalálja" jelentős földrajztudás hiányának tanúságtételét adva ezáltal, az elég nagy önbizalomra utalhat, hogy ezt ország-világ elé tárva még publikálja is, plusszban. De, mint köztudott, bátraké a cseresznye. (Biztos szereti a gyümölcsöt) De mivel most tél van, és az import gyümölcs drága és fos, ezért ez a megejtően szép próbálkozás most nem aratott osztatlan (vagy újmagyar szóhasználattal: kétharmados) sikert.

Abba már bele sem kívánok menni, hogy mit érezhet egy ártatlan, jóhiszemű egri kulcs, akit "lezalálnak", de biztos nem lehet jó neki.

 

U.I.: Most asszem befejezem, pedig még sok lenne egy-két agyamentségem, de azt majd holnap, mivel bejött a szobámba (ACHTUNG! szűkkörű rétegpoén következik!)a Jocóka és rám kiabált a maga cizellált modorában, hogy "DOGOZZÁÁ!!!", és tényleg nem ártana pénzkereső tevékenységet is folytatni, mert nem jut szóda a fröccsbe.