Index MADAFAKAAAA!

A zindex, kicsiny hazánk vezető hírportálja a tavalyi EKF-év alatt, számos alkalommal jogosan, de mindenesetre rendszeresen és nem lankadó intenzitással f*kázta a pécsi állapotokat és rendezvényeket, meg úgy általában az egész Pécs2010-et, bár néhanapján azért dicséretre is ragadtatták magukat. (Biztos akkor smile-s lsd-t toltak.) 

Erre sikerült felrakniuk a koronát a közelmúltban megjelent, a 2010-es turizmust értékelő cikkben. Ami azért egy kicsit kicsapta a biztosítékot (és éppen ezért nem vagyok hajlandó linkelni sem, akit érdekel, keresse meg), főleg, mivel megint elővettük a "statisztikákkal majd mi megmondjuk a frankót" című 1952-es Dankó Pista népdalgyűjtemény-bakelitet, ami semmi másra nem jó, mint, hogy demagóg módon megmondjuk, hogy mi megmondtuk, meg hogy ti mekkora sz*rok vagytok, amit a számok is "bizonyítanak". Csak valahogy nekem az volt az érzésem, hogy iciripicirit savanyú a szőlő.

De, mint kiderült nem csak nekem, mivel Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóságának igazgatója néni olyan szépen leosztotta őket, hogy öröm volt olvasni. És még nagyobb öröm linkelni.

The EKF strikes back.

Mindezekhez már csak ennyit szeretnék kommentárként fűzni: