"Düh" rovat

"Konduljanak meg a vészharangok!
Nekem is egy kötelet kezembe!
Reszketek, de nem a félelemtől;
Fájdalom és düh habzik szivembe'!"

Alföldi Robi úgy ábrázolta az irredentákat az egyik általa rendezett színdarabban, hogy emberek, akik a Nagy-Magyarország térképre maszturbálnak.

Hogy kapcsolódhat össze egy Petőfi-idézet, és a Robinak a néhol aberrált művészete? Erre mutatott példát hétvégén a Sport tv.

Ugyanis meg merték azt tenni, hogy ÉLŐ VILÁGBAJNOKI MAGYAR jégkorongmeccs közvetítése helyett igazi, jó monicomp liga ÖSSZEFOGLALÓT adtak.  Arra gondoltam, valószínűleg a Viktor, a Csányi, vagy a tésztás Gyuri bácsi esetleg óriási monicomp liga összefoglalóra maszturbál, hiszen mi más lenne az oka, hogy a sehol sem jegyzett magyar bajnokság összefoglalóját adják ahelyett, hogy ÉLŐ MAGYAR VILÁGBAJNOKI hokimeccset adnának. Arról nem is beszélve, hogy egy meccsen majdnem annyit ütöttünk a hollandoknak, mint amennyit a faszrajzoló bandája kapott két meccsen.

Hőbörgés befejezve. Hiszen a Sport tv élőben adta a Sport M-en a hokit, amit öten tudnak is fogni ebben az országban, tehát nem szólhatok egy szót sem, hiszen lement élőben. Bárki bármikor előfizethet egy olyan csomagra, amiben benn van a SportM, amelyen a műsoridő 99,9%-ában jó monicomp liga és NB2 megy. Azért meg már most pofonverem magamat, hogy le mertem szólni a kiváló monicomp ligát, hiszen a bajnokság folyamatosan erősödik, nívós külföldi játékosok érkeznek, minőségi magyar és külföldi trénerek vezetik a szakmai munkát, a magyar játékosok külföldi topcsapatokban játszanak, amely óriási fejlődés meglátszik mind a klubcsapatok, mind a válogatott nemzetközi sikereiben. Ez a fejlődés a hokiban természetesen nem mutatható ki. Talán ezzel az utolsó bekezdéssel elértem, hogy ne tiltson le az NHH.

Ja és éljen a fülkeforradalom és a Nemzeti Videoton!!! Viva la Fülkerevolución!