"Bohócválogatott" rovat

1. Először kérek mindenkit, hogy figyelmeztessen mindenképpen, ha leülnék megnézni egy bohócválogatott meccset, hogy ne tegyem.

2. Kérek továbbá mindenkit, hogy figyelmeztessen mindenképpen, ha a bohócválogatott világraszóló diadalt arat Luxemburg, San Marino, Lichtenstein, Málta, Andorra vagy a Vatikán ellen, ne olvassam el másnap a nyilatkozataikat.

Ugyanis volt pofájuk ilyeneket nyilatkozni egy San Marino elleni meccs után:

„A tíz emberrel védekező San Marino ellen már az első félidőben is helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, az igaz, a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Úgy gondolom, mind a két félidőben jól játszottunk" – kezdte a mérkőzés utáni értékelését Egervári Sándor szövetségi kapitány.

„Luxemburg ellen és most is zártan, fegyelmezetten futballozott a csapat, nagyon koncentrált volt mind a két mérkőzésen, és nagyon örülünk annak, hogy mindkét meccset meg tudtuk nyerni" – tette hozzá a szakember.

„Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, véleményem szerint nagyon, nagyon jól játszottunk" – fogalmazott a 49. percben fejjel eredményes Szabics.

Azt azért a focihoz kevésbé értők kedvéért (pl:Ulpi) hozzátenném, hogy San Marino játékosai nem profi labdarúgók, hanem amatőrök. Tehát rendes munkájuk van, dolgoznak, mellette hobbi szinten focizgatnak. Mint nálunk a megyei. Őket sikerült megvernünk, földbe aláznunk, és utána még mindig van pofánk ilyeneket nyilatkozgatni.

Szó se róla. Nem kaptunk ki tőlük. Azért még mindig van lejjebb.