"Have a nice day" rovat

Befogtak a többi felülvizsgáló által leadott kérdőíveket felülvizsgálni. Olasz. Holnap végzünk. Talán. De A bigboss hatalmasan jó fej volt, cserébe felajánlotta, hogy kapok valami meglepi pieszt. A felülvizsgálat után még a hivatalon kívüli biznicet is sikerült végrehajtani, úgyhogy egész olasz kis nap volt. Nagyon köszönöm mindenki támogatását, különösen Pécsről.

Ahogy végeztem, hazaesek, becuccolom a vacsit a gép elé, mondom egy jó Blazin'-t csak meghallgatnék így már a nap végére. Erre mit dob a tecső??? (Mondjuk nemtom mér jutubra mentem, mérnem winampra, de ez most mindegy....)

Hát a Blazin'-nek forgattak a nyáron klippet!!!!! Nem elég, hogy 1. Brains, 2. imádom, 3. hétvége- és ezután már lassan vonyarcindító is lesz, biciklis-csapatós-csajos klipet csináltak hozzá!!!

Állat. És ezt tényleg így kell elképzelni. Melóból haza, átvedlés, füles be, Brains be, biciklire föl és Lentihegy. Nekem forgatott a Brains klipet!!!!!

When the night is calling i man ago press till the morning mi see the club loves how mi blazing!
No way fa run down!

Ja és ma Károly nap van. Holnap biztos nem lesz Blazin....

Drum bass scratch more, volume light we want more, strength power stamina more, we want much more, we want much more!!!!!

BRAINS - Blazin