"Csilláut csütörtök" rovat

A napnak vége, hazaértem, végre ettem. Nálam ez már sokat jelent a kedv szempontjából. Ez egy jó nap volt. Reggel a Kata fogadott a jó hírrel, a nap folyamán 99,999%-ról 100%-ra biztossá vált, hogy nem tudok Pécsre menni. Hétig elhúzta a bizottság, majd utána még át kellett írni a javaslatoknak megfelelően az anyagot, ollé!!!!! De tealán lesz Új ügyvezető, könyvvizsgáló, FB és talán sikerül a kormányhivatal, a testület és a cégbíróság által teremtett hármas nyomás közt is a jogszabályoknak maradéktalanul megfelelve levezényelni a váltást. Lesz pár túlórám, kicsit kevesebb a súlyom és a hajam, de meglesz legalább. A következő félévben pedig nem megyek be, kiveszek minden maradék szabadságot.

De! De megvan legalább, és ami nem öl meg, az megerősít. Nagy levegő, még 1 nap és szombaton ünnep. Dezsőnek meg kell halnia. Kettőnek. Jó kis pihenés lesz...

Mai napra rendelt Szent Evangélium az Exodustól a Good day to die. Exodusról elég annyit tudni, hogy a Hammett volt az egyik alapítójuk, de ratyinak találta a bandát, és lelépett egy másik együttesbe. Róluk ennyi bőven elég. Sok is.