"Soha többet" rovat

Elmentünk, kiemelt biztonsági intézkedések, értsd legalább 400 sün teljes játszósban. Felvezették a disznókat a pláza mögött, petárdáztak, énekeltek, nekünk meg kerülnünk kellett, hogy a helyünkre jussunk, fél Egerszeget lezárták. Bementünk, motozás, (figyeltek a kettős nemi szabályra, hoppácska, fejlődés) helyünkre mentünk, nyugtáztuk, Roli kezd. Le se tettük a seggünket, körbenéztem és láttam  vagy 1500 halistát, akik már akkor mutatták, hogy honnan jön a fény. Nem lehet vitatkozni velük, egyszerűen imádom az ádzseszkót. Erre még csak egy halovány buzi szombathely volt a válasz az Armada részéről. Persze közben elkezdődött a meccs, senkit sem érdekelt.

A transzparens-kifeszítést a zete kezdte, egy "Dicsőség a Hősöknek" zászlóval, utalva márc. 15-re. Magyar zászlót lengettek és volt egy baszottnagy kokárdájuk.

 

Erre persze a hali válaszolni akart, és válaszolt is. Kifeszítettek egy hatalmas NBII Nyugati csoport zászlót. Vártuk is, meg is lehet adni, meg is érdemeljük. Viszont amire mi nem számítottunk, az az volt, hogy az Armada is számított a hali transzparensére. A válasz kifejezetten humoros volt szerintem:

Ezalatt folyamatosan dolgozott a Haliszektor, kipakoltak az NBII-es zászlók mellé egy hatalmas plakátot, amin az volt, hogy emeljük a poharunkat a bukásotokra, és kis söröskorsókat ábrázoló zászlókat emeltek fel:

A transzparensháborúnak a végét azonban az Armada adta, arról viszont nem készült kép. A szövege az volt, hogy "Aczél: Ha kicsi a tét, a kedvem sötét."

Közben a Cucu vágott egy szép szabadrúgásgólt, egész jól elmeccseltek a Rolikával. El kell ismerni, Halmosi jobb volt, Kicsi Polát le is kapta a Pruki a 70. perc környékén. Előtte még a Szakály fejberúgta a Zsocát, azzal egyenlítettünk. A 2. félidőben lapozás volt, egy kibaszottnagy zete helyzettel, amit persze elbasztak. Még két dolgot kiemelnék:

1. Itt bürkézi be a Cucut a Rolika:

Az utolsó momentumként még kiállították a Kocsárdit. Felállva tapsolt és énekelt mindenki, nagyot ment a Gergő.

Il Capitano, Kocsárdi il Capitano, Il Capitanooooooo! (A guantanamerára.)

Soha többet nem megyünk el Zete meccsre. Még jön tavasszal a Fújpest, a Fradi és a Loki. Max azokra. De tényleg. Többet soha.