"Antonio" rovat

Nincs miről beszélni. Kizártak, de megtörni nem tudtak. Ha csaltunk is, mi úgy csaltunk, hogy legalább bajnokok lettünk. A milan ezzel a hulladék kerettel még ezt sem tudta elérni.

"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a milanoi csapatoknak a második!"

Gianni Agnelli

Így lett. Ki más érdemelte meg volna jobban? Kinevelődött nálunk a következő olasz edzőgeneráció egyik nagy alakja. (Di Matteo lesz a másik.) Az olasz válogatott a Juventusra épül. (Buffon, Chiello, Barza, De Ceglie, Bonu, Marci, Pirlo, Q, Márti.)

Ez az idény nagyon összeállt. A fiatal csapat végigküzdötte az évet, a ballasztnak tartott öreg digók meg mindig a kellő pillanatban segítették hozzá a csapatot a győzelemhez. A védelem végre stabil lábakon állt, szinte már a cannavaroi időket idézve. A Barzagli-Bonucci-Chiellini megoldották a közepet sérülésektől függően, a két szélt meg De Ceglie, Lichti, Pepe és "Kolbász" Caceres simán meghúzta, és a Buffonnak sem sikerült elbasznia a bajnokságot. A középső középpálya egész Olaszországban a legjobb volt. Pirlo papa mellett komoly játékos lett Marciból és a Vidalból. Nekem nagyon tetszett idén a Giaccherini és az Estigarribia játéka. A csatársorról annyit, hogy még mindig befér az Alex.