"There's lots of pretty, pretty ones" rovat

That want to get you high. But all the pretty, pretty Ones will leave you low and blow your mind.

Csak címszavakban:

1. Legnagyobb pletyus nem a fodrinál van, hanem a virágboltban.

-Szia Ádi! Mit szeretnél? Orchideát megint?

-Nem, most valami egyszerűbbet. (Az orchideának nálam jelentése van, azt nem ajándékozok akárkinek. Ezt a virágot csak mutterék vitték István-napra a háziasszonynak.)

-Miért kinek lesz?

-Névnapra lesz.

-Értem. Hölgynek?

-Férfinak azért még nem veszek virágot.

-Kora?

-Azt hittem, azt egy hölgynél nem szabad megkérdezni....

-Jó persze. Akkor mit szólsz ehhez, ez egy (mittommilyen cserepes virág, helyettesíts be, amit akarsz, ilyen zöld volt fehér, akác-szerű virágokkal.) . Jó lesz?

-Jó?a

-És kinek viszed?

-Egy ismerősnek. (Ha meghalsz a kíváncsiságtól, akkor sem mondom el.)

-És, hivatal még megy?

-Megy.

-Nem akarsz praxist nyitni?

-Lehet.

Egyből meg az infózás, és délután már hallottam vissza, hogy irodát nyitok nemsokára. Imádom őket. Most ezentúl rámegyek, és valami orbitális faszságot elterjesztek.

2. Hazafele a multinacionális spárban tarkón akartam térdelni egy hölgyet, miután vett 10 db korpás kiflit, 36 forinttért darabját, és szerinte ez 28 forintért volt meghirdetve. Elvei vannak, ő nem fizeti ki, inkább itt hagyja. Hagyd, csak takarodjál már anyádba. Délután ötkor, a sor vége már Muraszombatban volt, de még csak kötözködik. Erre a sor közepéről egy úriember próbálta távozásra bírni a hölgyet: "Te micsoda egy pénzéhes, ostoba ribanc vagy!" Persze csak úgy akarta mondani, hogy csak a környező emberek hallják, de szerencsére meghallotta hősünk is, aki vérig sértve, kiflit otthagyva távozott. A tahóság néha célra vezet.

3. Van lelki társam.

4. Csodálkoznak, ha ezek után esténként iszok.