"Csilláut csütörtök" rovat

Ahogy a Dragoon is mondja, I have returned.

Nem mintha elmentem volna, de azért egy kicsit mégis. Elkezdődött az Nfl, megpróbálom minden héten felpakolni a Shame reportot és a C'mon Mant. A következő 4 hétre bepakoltam két Pécset és egy tormaföldi gesztenyefesztivált. Remélem jut idő tanulásra, és sikerül majd gesztenyét is enni... A tavalyi Zalai hírlapos beszámolón nagyon jól be lehetne mutatni a nebulóknak, mi az az eufemizmus.

"A sütemény bizonyult a legkelendőbbnek a Tormaföldén már negyedik alkalommal megrendezett Gesztenye-, bor- és toros fesztiválon, a helyi asszonyok alig győzték pótolni az egyre fogyó finomságokat. A szombati rendezvényen főleg a helyi termékek kerültek előtérbe.

A kiállítók a sütemények mellett kínáltak még helyi borokat, pálinkát, mézet és prószát, de főzőversenyen is domináltak a tájjellegű ételek. A cél éppen ez volt, fókuszba állítani a térség értékeit, amelyek akár bevételi forrást is jelenthetnek a helyi lakosságnak."

Ja. A sütemény. Az is fogyott. A másik amire viszont megint be vagyok élezve az a Pécsi Borhétvége (nemtom a pontos nevét, bor talá lesz...) Kell most már nagyon a csill. A Müssz nagyon rá van állva, hogy október végén Rafit is meg kéne látogatni. Ez még csak halovány kezdeményezés, de részvételi szándékot nálam lehet jelezni, és annak függvényében alakítjuk a progit. Van még egy csomó őszi programötletem, majd egyeztetünk.

Itt az első két hét Shame Reportja és C'mon Manje (1,2).

Most ez jön: (meg persze Gangnam style, de azt majd később adagolom.)

Hold up! Check out the motherfuckin' tv! Same song, same bands everyday, fuck that! I'll blow those motherfuckers away, you wantin' to hear some heavy ass metal that can penetrate deep into your ear drums?
Turn it up, motherfucker!
Turn it up, motherfucker!
Turn it up and step into a world that you've never seen when i'm fiening for a microphone, i'm a microphone fiend