"69" rovat

Tök állat az osztálytalálkozó. 35-ből 19 ember, ami egész fasza arány. A távolmaradók közül ketten jelezték, hogy nem jönnek meló miatt, a többiek meg azok az antiszociális emberek, aki mindegyikünk osztályában volt egypár. Ők vagy kamuztak valamit, hogy miért nem jönnek, vagy kerek perec megmondták, hogy nem bírtam ezt az osztályt, szevasztok. Ők legalább egyenesek voltak. Akik meg eljöttek, azok nagyon keveset változtak, hálisten. Nekem megmondták, hogy jó látni, hogy a rockerből is lehet ember. :)

Nagyobb változás csak pár helyen lehetett tapasztalni. A darkos kislány kivirult és könyvtáros lett. Tolkien fan és nagyon jó fej.:) A szülők által 18 éves koráig leszabályozott, kőgazdag arisztokislány brutálisan elszabadult, úgy beszél, mint egy kocsis. A legszebb mondat, amit az este hallottam tőle: "Éppen kúrtunk az új pasimmal az erkélyen, amikor betoppant a volt pasim egy kis balhé lett." Vagy egy másik: "Állok reggel a Moszkván, és azt mézem, hova megy a sok paraszt." :) 

A fiúk nem változtak, inni még mindenki tud. Mérnökök, közgazdászok, jogászok, jófejek. :) További jópont a tegnapi estére, hogy nem volt otta a gimisszerelem, így kimaradt a kötelező, "hogyvagy jól te is én is micsinálsz semmit" kötelező kínosötperc.

Ilyen osztálytalálkozót százat, ezeret!

Azt ajánlom mindenkinek, aki teheti menjen el. Akár kíváncsiságból, akár csak azért, hogy érdekes emberekkel találkozzon.