"Értelmes hétvége" rovat

Szétvágtam a hétvégén a szobámat, szereztem (Ulpinak: igen, vásároltam.) új bútorokat, új elektronikai eszközöket. Az egyetemi életem maradványait szétszortíroztam, csak a fontosabb jegyzeteket hagytam meg, amik esetleg kellhetnek ősszel. Pár érdekes dologra azért ráleltem.

Találtam egy kidolgozott jáb tételt, amelynek a hátulján egy "Epertorta Ildi módra" recept van, amelyből még az is kiderül, hogy Lidl-ös krémtúró a legjobb hozzá. Találtam egy példányt a Kedves utca alaptörvényéből. Találtam régi Playboy és Lenti naptárakat. Megtaláltam a KS-ből és Sztársportból összekunyerált posztergyűjteményt; van pár Fabio, egypár Bron, Nate Robinson és Dárdai Pál. Találtam fel nem használt 500 forintos UV csekket, valamint a kidolgozott alk-közig tételsoros füzetemet, amelynek az elején egy "Tanulnod kéne" és egy "Ha könnyű lenne, mindenki csinálná" felirat olvasható. Aranyos, jót mosolyogtam. Az idő mindent megszépít. Ők a héten egy grillezés keretében jobb létre szenderülnek.

Találtam egy pókerszabályzatot és egy pszicho-mellékletet is, gyanítom, ezek vonyarci maradványok. Ezeket lehetőségeimhez mérten visszajuttatom a tulajdonosának. Vásároltam szép fehér csempét, és szép új csaptelepeket Balatonra, valamit új függönyöket is beszereztem.

Hoppá pajtás!1 és Hoppá pajtás!2