"Introducing Hungary" rovat

Végül is nagy nehézségek árán kiértünk Muraszombatba. Igazoltattak, tereltek stb. Két variáció volt. Vagy inglis vagy, vagy hungárian, ahogy ők mondták. Megyünk a bejárat felé, erre kiderül, hogy minket igencsak a Green Monsters szektorába akarnak beterelni. Remek. Odamegyek az egyik vonulóshoz. Can u help me? No. De szólt a bossnak.

-Can u help me?

-Yes.

-Is there any family sector or something like that?

-No. But if u are english u have to go to the other side of the stadium, this is the hungarian sector.

-No, I'm hungarian but i don't want to sit with these guys.

-Sorry. There's only two sides, the british and the hungarian, so you have to go in this sector.

-Nice, thx bro.

Bazdmeg, Töki, a Monsters szektorába terelnek minden magyart. Minket is, babakocsist is, öreg fradistát is. Az első percben elkezdődött a bunyó, egy srác nekiment 8 vonulósnak. Ő jelzés értékkel kapott egyet az orrára tonfával, hogy a szemöldöke az orra végéig repedt. A haverját, aki meg a "segítségére" sietett, lelakkozták, ráadásul úgy, hogy le volt égve a bőre, és arra fújták a sprét. A srác rohangált fel-alá, gondolom kurvára csípte. Szóval kettőt fordult a mentő, mire elkezdődött a meccs, ami egy fos volt. Nyertünk, a végén berohant pár szurkolónk, leszedték a mezeket a fradistákról, szegény szlovének meg csak néztek, nem nagyon készültek ilyenekre.

Pár szösszenet a szektorból:

Fuck you England! Fuck you!

Tutti avanti Benito Mussolini!

Bazdmeg Leeds! Te olyan szar vagy, hogy a kurva anyád!

Kislány anyuhoz: Anyu ez a bácsi itt mellettem elnevezte azt a néger focistát Buzinak. Az mit jelent?

Visszük a kultúrát rendesen a határon kívül, annyi biztos. Nagyon szomorú voltam a meccs végén és nagyon szégyelltem magam.