"Sporthétvége" rovat

Miután világraszóló diadalt arattak Izrael ellen a hajasbabák  az u19-es labdarúgó válogatottunk tagjai, majd a Lenti TE szoros 1-4-et játszott a Zetével, sejtettem, hogy ez egy jó kis sporthétvége lesz. Szombaton délelőtt még elintéztem a kötelező melót, kaszálást és mosást, majd beleugrottunk a hétvégébe.

Gábor vett egy Treket használtan. Gyönyörű. Ilyen. Mondta, hogy délután az időfutamot még nézzük meg, aztán utána menjünk egy hegyet, így akkor kipróbálja, hogy a váltó az összes fokozatot a felrakja-e, illetve a hegymenetet és a lejtmenetet is letesztelheti. Szépen ment minden, megvolt a dedesi hegy és a gosztolai Cima Coppi is, amikor Gosztola és Lenti-hegy között szólt, hogy mozog a pedálja, lelazult. Megbeszéltük, elmegyünk vele a hegyig, hátha ott lesz fenn valaki, akinél lesz 15-ös kulcs, és megszorítjuk.

Így is lett, a harmadik ember a hegyen tudott segíteni, persze meg kellett kóstolni a fröccsét is, megünnepelve azt, hogy pont volt nála 15-ös kulcs és hogy már legálisan lehet egy-két fröccsel tekerni. Megittunk kettőt, mert nem vagyunk baksaiak, aztán elindultunk a lejtmenetben. Persze, mire hazaértünk, újra kimozgott a pedál a hajtókarból, sajnos teljesen kikopott a menet.

Bementünk hozzánk, - ismét szerencsére - volt otthon 6 Karlovackóm még horvátból, (amit a Balcsira szántam, de majd átmegyek Csáktornyára és pótolom, hogy senki ne szenvedjen hiányt) és a hat Karlovacko és a Hali-Fújpest meccs mellett megszereltük fél 11-re. Sajnos a megoldás csak átmeneti, hisz a menet kikopott, kell majd egy új FSA hajtókat hoznom Vazsból.

A többi brenya rendben volt, kisebb beállítások kellenek, pótgumik, olaj és zsír, és már mehet is a Tour de Balaton. Még két hét, még kell is annyi edzés, de talán két nap alatt meglesz. Legalábbis arra tervezzük.

Ma még PNB, F1 és DÖNTŐ!!!!!!

Vaúúúúúúúú!!!