"Started from the bottom now we here" rovat

Szeretnék hosszabban a hokiról írni. Szerettem volna hosszabban írni a hokiról. Aztán mindig mindent elésoroltam a posztírásnak, de aztán BUMM, megtörtént a mai nap.

Aki csak a zenéért jött, annak álljon itt Rita Pavone klasszikusa, a többiek pedig hajtsanak!

Miért kezdtem egy Drake idézettel, amikor kiestünk az A csoportból?

Mert ott voltunk az A csoportban!!! Igen tudom, hogy volt három kanadai is, igen, tudom, hogy ez nem olyan mint a szapporói csoda, de akkor is. Ott voltunk, játszottunk, jól játszottunk és nyertünk egy meccset.

Igen, valószínűleg ez a reális, valószínűleg a másodosztály a mi szintünk, kanadaiakkal együtt vagy nélkülük. De ami miatt végül mégis megírtam most és nem bonyolódom hosszas elemzésbe, az az, hogy Vay Ádám az NHL-be szerződött! A Wild érdemesnek találta, hogy a soraiba emelje. Nagyon sajnálom, hogy nem a Wings. :)

Brutálisat ment a vébén, kétségtelen, de erre kevesen számítottak a torna kezdetekor, maximum csak lopva, vagy titkon.

Aki követi valamennyire a hokit, tudja, hogy a Levi is volt már ilyen helyzetben. Végig ott volt a lehetőség kapujában, de sosem sikerült belépnie rajta.

Ádámnak sem lesz könnyebb, sőt. Nagyon jó kapusokkal kell versenyeznie egyáltalán azért, hogy a keretben maradjon. Drukkolunk, nagyon sok akaraterőt, kitartást és szerencsét kívánok neki!