"2016" rovat

Ad1:

In 2016 people live in a dystopian society where advertising, commercialism, and cultural anti-intellectualism have run rampant and that is devoid of intellectual curiosity, social responsibility and coherent notions of justice and human rights.

In your life 2016 is a moment in which ignorance overwhelms the mind of an otherwise logical human; causing him to act in an illogical, self-destructive manner.

A vérengzés elől menekülő embereket vérengzéssel fogadjuk, elsüllyesztjük a hajóikat, drótkerítést építünk, ahelyett, hogy megszerveznénk a folyamat emberhez méltó levezénylését.

Amerikában Dwayne Elizondo Mountain Dew Herbert Camacho lesz az elnök, ahelyett, hogy bárki más lenne.

A rövid európai történelem során nem sok olyan előremutató és pozitív alapokon nyugvó szervezet volt, mint az Eu, amit most a britek fel akarnak rúgni.

Erre mi az általános reakció? Nem az, hogy dögöljetek meg, ott ahol vagytok, vagy az, hogy süllyedjen el a sziget vagy vontassák át Amerikába, hanem pánikolunk. Válságtanácskozunk. V4. (ennek a neve meg olyan mint valami náci rakétáé) Zuhannak tőzsdék és mindenki mindenhonnan ki akar lépni.

Én nem értem ezt az egészet, ez a rohadt folyó elvisz mindenünket. Ja elvtársak, az élet nem habostorta.

 

Ad2:

Ne egy génhibás, retardált, teazabáló, pudingfejű, áttetsző bőrű, albínó buzi mondja meg, hogy mi legyen.

Ha keresnek Ozorára önkénteseket, megyek.